#AisthiseonGefseis
Μετά από 36 χρόνια στον τραπεζικό τομέα, δημιουργεί χειροποίητες πίτες σ’ένα όμορφο χώρο στο Ψυχικό με το όνομα “Marie Antoinette”. Το φύλλο χειροποίιητo, υλικά άριστης ποιότητος, συνταγές από τη μητέρα της Αντουανέτα με καταγωγή από Ήπειρο και η κα. Μαρία Ανδρονικίδου γεννημένη στη Θεσσαλονίκη με επιρροές από Έδεσσα, Καβάλα, Ξάνθη.
Η πίτα αποτελούσε πάντα καθημερινό κομμάτι της διατροφής της οικογένειας.
Αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει τις δικές της πίτες – γλυκές και αλμυρές – όπως γαλατόπιτα, κολοκυθόπιτα, τυρόπιτα, κιμαδόπιτα, κοτόπιτα, χορτόπιτες και μερικές ακόμη με φρέσκα υλικά, ελαιόλαδο από τη μεσσηνιακή Μάνη και χειροποίητο φύλλο.
Όσο για τα Χριστούγεννα ετοιμάζει εκπληκτικές μπουκιές κουραμπιέ!! Λιώνουν στο στόμα!
Τις πίτες της, θα βρείτε στο εργαστήριό της στο Ν. Ψυχικό, Τριανταφυλλίδη 22, κατεψυγμένες και έτοιμες για ψήσιμο!
Αν και απ’ότι έμαθα ετοιμάζεται να προμηθεύει και κάποια καταστήματα.
Αν είστε κοντά στην περιοχή, προλαβαίνετε να τις δοκιμάσετε σήμερα που γιορτάζουν την απόκτηση πιστοποίησης ISO 22000:2005 που επιβεβαιώνει την ποιότητα των προϊόντων τους.
Τηλ. 213 0416420