Στο πάρτι του φίλου μου του Σπύρου η τυρόπιτα, η χορτόπιτα και η μελιτζανόπιτα που μας σέρβιρε έγιναν ανάρπαστες. Και ενώ αρχικά πίστεψα πως πίσω από τη δημιουργία τους κρυβόταν η μητέρα του, εκείνος μου ψιθύρισε το μυστικό στο αφτί: Marie & Antoinette. Τι δουλειά είχε όμως η ακατάδεκτη βασίλισσα των Γάλλων με αυτές τις νοστιμότατες πίτες; Πήρα χαρτί, σημείωσα τη διεύθυνση που μου έδωσε και βρέθηκα μπροστά σε
Η Μαρία Ανδρονικίδου δούλεψε για 36 χρόνια στον τραπεζικό τομέα. Στο dealing room και στο επενδυτικό κομμάτι. Μετά ήρθε η εθελουσία. Κι αν αναρωτιέστε τι κάνει ένα golden girl μετά την εθελουσία, η Μαρία δεν αναρωτήθηκε καθόλου. Γιατί ήξερε! «Ήξερα από την επόμενη ημέρα ότι θα ασχοληθώ με το φαγητό» λέει στο tvxs.gr. Έτσι δημιούργησε το εργαστήριο «Marie & Antoinette» που παρασκευάζει χειροποίητες πίτες